Joomla slideshow module from joohopia
  • Pradžia
  • Struktūra ir kontaktai
    • Informacija apie gimnaziją
    • Gimnazijos struktūra
    • Administracija
    • Mokytojai
    • Klasių auklėtojai
    • Ugdymo aprūpinimo skyrius ir kiti darbuotojai
    • Pagalbos mokiniui specialistai
      • Biblioteka
      • Socialinis pedagogas
      • Psichologas
      • Karjeros specialistas
    • Savivalda
      • Gimnazijos taryba
      • Mokytojų taryba
      • Mokinių seimas
    • Nuolat veikiančios komisijos ir darbo grupės
      • Metodinė taryba
      • Veiklos kokybės įsivertinimo grupė
      • Vaiko gerovės komisija
      • Darbo taryba
      • Atestacijos komisija
      • Psichologinio smurto darbe atvejų nagrinėjimo komisija
  • Teisinė informacija
    • Teisės aktai
      • Teisės aktai reguliuojantys švietimą
      • Gimnazijos veiklą reglamentuojantys norminiai teisės aktai ir tvarkos
    • Teisės aktų projektai
    • Tyrimai ir analizės
    • Teisės aktų pažeidimai
  • Veiklos sritys
    • Formalusis ugdymas
      • Ugdymo organizavimas
      • Pamokų tvarkaraštis
      • Projektai
        • Bendra informacija
        • Tarptautiniai
          • Erasmus + projektas „Digital Literacy in 6 Steps”
          • Europe in motion
          • „Keisdamiesi keičiamės“
          • PLURICLIL
          • „Ugdymo karjerai sistemos tobulinimas Šiaulių miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklose“
          • DAF-IMMERSION
          • Erasmus+ projektas „Aliisa"
          • Robot mission: protecting marine wildlife from OP2
        • Respublikiniai
          • Kokybės krepšelis
          • Mes rūšiuojam
          • Integruotas geografijos ir vokiečių kalbos mokymas
          • JUGEND DEBATTIERT MOSO
          • „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis“
        • Gimnazijos
        • Archyvas
          • Tarptautiniai
          • Respublikiniai
          • Miesto
          • Gimnazijos
      • Mokomieji dalykai
        • Fizinis ugdymas, menai ir technologijos
        • Gamtos mokslai (biologija, chemija, fizika)
        • Lietuvių kalba
        • Matematika ir informacinės technologijos
        • Socialiniai mokslai (etika, tikyba, istorija, geografija, ekonomika)
        • Užsienio kalbos
      • Pasiekimai
      • Modulių, pasirenkamųjų dalykų, projektų pasiūla
    • Neformalusis švietimas
      • Būreliai
      • Tradiciniai renginiai
    • SKU kalendorius
    • Veiklos įsivertinimas. Ataskaitos
    • STEAM
    • UTA (ugdymo turinio atnaujinimas)
  • Administracinė informacija
    • Nuostatai
    • Planavimo dokumentai
      • 2023–2025-ųjų metų strateginis veiklos planas
      • 2023 metų veiklos planas
      • Vadovų darbotvarkė. Mėnesio veiklos planas
      • Administracijos posėdžių planas 2023 m.
    • Darbo užmokestis
    • Viešieji pirkimai
    • Biudžeto vykdymo ataskaitų rinkiniai
    • Finansinių ataskaitų rinkiniai
    • Bendradarbiavimas
    • Darbuotojų skatinimas ir darbo pareigų pažeidimai
    • Korupcijos prevencija
    • Darbo pasiūlymai
    • Ūkio subjektų priežiūra
    • Tarnybiniai lengvieji automobiliai
    • Asmens duomenų apsauga
  • Paslaugos
    • Priėmimas į gimnaziją
    • Pagalba mokiniui
    • Biblioteka
    • Visuomenės sveikatos specialistas
    • Socialinis pedagogas
    • Psichologas
    • Karjeros specialistas
    • Valgykla
    • Išduodami dokumentai
    • Gimnazijos sporto salės ir sporto aikštynų užimtumo grafikai
    • Mokamos paslaugos
  • Nuorodos

VIRĖJOS FUNKCIJOS IR KVALIFIKACINIAI BEI SPECIALIEJI REIKALAVIMAI PAREIGYBEI

FUNKCIJOS:
1. laiku ir kokybiškai pagaminti patiekalus;
2. atsakyti už priimtų produktų tinkamą saugojimą ir panaudojimą, virtuvės inventoriaus
Sanitarinę būklę;
3. gaminti maistą pagal pateiktą valgiaraštį, paruoštas technologines korteles ir
prisilaikant maisto gamybos reikalavimų;
4. nuosekliai laikytis maisto tvarkymo procesų etapų, kad būtų išvengta žaliavų ir
gatavos produkcijos susilietimo bei kryžminio užteršimo;
5. išduoti pagamintą maistą nustatytu laiku ir reikiamos temperatūros;
6. laikytis asmens higienos, dėvėti švarius ir tvarkingus, gimnazijos išduotus darbo rūbus (švarką, kelnes, specialią kepurę);
7. prieš pradedant darbą kruopščiai plauti rankas, laikytis rankų plovimo instrukcijos.
8. laikytis darbo priemonių ir įrengimų dezinfekcijos, valymo taisyklių, planų metodikos;
9. periodiškai tikrintis sveikatą;
10. vykdyti kitas su šiomis pareigomis susijusias užduotis ir pavedimus.


KVALIFIKACINIAI  BEI  SPECIALIEJI  REIKALAVIMAI PAREIGYBEI:
1. Virėju gali dirbti asmuo, ne jaunesnis kaip 18 metų amžiaus, turintis ne žemesnį, kaip vidurinį išsilavinimą,  virėjo kvalifikaciją, žinantis maisto gaminimo technologiją, nustatyta tvarka pasitikrinęs sveikatą, susipažinęs su  priešgaisrinės saugos, darbuotojų saugos ir sveikatos instrukcijomis.
2. Virėjas turi būti įsisavinęs privalomųjų higienos žinių programą ir turėti atitinkamus pažymėjimus; žinios ir įgūdžiai atnaujinami teisės aktų nustatyta tvarka.

 

                    
                     
                                           


                   


                    


                     

                     

                    

                    

                    

                    

                    

                    


                    

                    


                    


                    



                   




                







© 2022 Šiaulių „Romuvos“ gimnazija